https://open.spotify.com/show/44fAQFB6xkM4PienrfDBbu?si=7ff4970dfe7140e6
top of page

Advies en begeleiding

Advies, ondersteuning en begeleiding voor thuis, in de klas of op school. Door middel van observatie, begeleiding en advies met wetenschappelijke onderbouwing kunnen we uw situatie verbeteren! 

InnerSideSupport biedt verschillende trajecten aan. Dit kan op uurbasis of door middel van verschillende trajecten:

Leerlingbegeleiding: individueel of per groep 

Zijn er bij u op school een aantal kinderen die het moeilijk hebben, thuis, met zichzelf of in de klas? Ik ben gespecialiseerd in gedrag-, leer-, en ontwikkelproblematiek. Vertelt u mij waar u, de ouders en/of het kind tegen aanloopt en we kijken samen naar passende begeleiding. 

  

Leerkrachtbegeleiding 

Heeft u nieuwe leerkrachten in dienst, die (nog) niet of recent zijn afgestudeerd en wilt u hen de juiste begeleiding bieden? Ik help, denk en kijk graag mee om de overgang zo soepel mogelijk te maken. Zowel voor de leerkracht, de kinderen als voor de school.  

 

Passend Onderwijs 

Heeft u op school of in de klas te maken met Passend Onderwijs en wilt u dit beter kunnen begrijpen en begeleiden? Momenteel werk ik met verschillende bedrijven en instanties samen om het Passend Onderwijs passend te maken. Dit kan door voorlichtingen en trainingen te geven aan de leerkrachten, psycho-educaties te organiseren of te kijken naar andere mogelijkheden.  

Klassenklimaat 

Ervaart u een school-, en/of klassenklimaat dat een positieve en duurzame boost kan gebruiken? Leerlingen die moeilijk te motiveren lijken, de lessen maar niet rond krijgen of constant vechtpartijen. Herkenbaar? Samen met u krijgen wij het weer op de rit. Dit kan kortdurend en oppervlakkig, langdurig en intensief en alles daar tussen.  

Thuis 

Heeft uw kind, partner of uzelf een uitdaging op het gebied van leren, gedrag of ontwikkeling? Wilt u weten hoe u kunt omgaan wanneer uw partner ADHD, Autisme of bijvoorbeeld Borderline heeft? 

Door middel van Psycho-educatie, gesprekken, ondersteuning en materiaal hoop ik u te kunnen helpen dingen beter te begrijpen. 

Hoe kan ik helpen? 

bottom of page